BLOG

 

Wil je graag weten hoe ik zelf met mijn dieren omga en wat mijn visie is tov het opvoeden van een hond of kat? Lees dan zeker verder!

We hebben het allemaal wel al eens meegemaakt. Je wandelt over straat of in het park en plots zie je een baby vogel op de grond zitten, vind je een egel die wel erg stil lijkt of een baby zoogdier dat moederziels alleen in het riet ligt. Misschien is er wel al eens een vogel tegen je raam gevlogen...

Ik krijg wel eens de vraag van (verre) kennissen 'Hoe het nu met mijn gevechtssport gaat?'. Ik begrijp de verwarring. 'Shiatsu' kan inderdaad een broertje of zusje zijn van 'karate' en 'jiu-jitsu', maar is het alles behalve.

Elke hondenliefhebber - je hoeft zelfs niet eens zélf een hond te hebben - heeft het al wel eens voorgehad. Je ziet een leuke woefer, hij kwispelt, zijn ogen glanzen naar je en de jouwe naar hem, jullie worden naar elkaar toegetrokken alsof het in de sterren werd geschreven en voor je het weet zit je op de grond,...

Wist je dat niet alleen jij maar ook je hond last kan hebben van hoofdpijn?
Niet alleen mensen, maar ook dieren - en dus ook onze honden - kunnen wel eens last hebben van sporadische of chronische hoofdpijn.

Afgelopen week moest ik afscheid nemen van een wandelhondje dat al min. 5 jaar klant is bij Pupia...

Wie mij op sociale media volgt zal het ongetwijfeld al gezien hebben : Ik word 'catmom'!
'Catmom' betekend letterlijk 'mama van een kat'.

Ik werk met dieren omdat dit altijd al heeft aangevoeld als een stuk van mezelf. Iets wat van nature uit, als kind, al aanwezig was.

Btw: BE0681889709