Bachbloesems

Unpopular opinion: de meeste huisdieren strugglen met stress en angst en krijgen hiervoor gewoonweg (zware) medicatie, waardoor de dieren chronisch aan de pillen zitten en de eigenaar een fortuin uitgeeft aan medicatie en therapie. Dat is omdat huisdiereigenaars en dierenartsen de alternatieven die bestaan niet begrijpen.

There, I said it.

Maar jij wil daar niet een van zijn. Jij wil nu eindelijk écht een gelukkig huisdier, zonder stress, angst en medicatie!

Maar je hebt alternatieve oplossingen al keer op keer geprobeerd, zonder succes.

Dat is niet gek. Alternatieven zoals Bachbloesems zijn namelijk niet helemaal wat het lijkt. Ga je er net mee aan de slag, dan denk je al snel dit werkt niet.

Maar, zoals altijd, is het genuanceerder. Ik heb het bij honderden dieren keer op keer gezien. Zodra de eigenaar deze 3 dingen ging toepassen, kwam de grote omslag.

→ Advies incl. Bachbloesems

Aanpassing 1: Geef ze consequent (zo'n 3x per dag, 5 druppels)

Aanpassing 2 : Pas mijn gedrag- en omgangsadvies toe. Mijn advies per mail is met liefde en zorg bedacht en geschreven, op maat van jou en je huisdier's noden. 

Aanpassing 3: Heb geduld. De ene ziet vermindering van stress en angst na 1 dag, de andere pas na 2 weken. Elk dier is anders, net zoals elk mens anders is. Niemand reageert hetzelfde op iets. Ook onze huisdieren dus niet. 

Aanpassing 3: Geniet. Geniet van het proces dat jullie samen doormaken. Jullie band wordt met de dag sterker en jullie zullen snel écht gelukkig worden. 

Wanneer je een advies incl. op maat gemaakte Bachbloesems besteld kijk ik mee met jou en je huisdier naar wat jullie precies nodig hebben. Geen medicatie of strenge therapie meer, maar een zachte, wetenschappelijk onderbouwde en dus effectieve aanpak tegen negatieve emoties!

Scroll naar beneden om mijn aanbod te zien!

FAQ

1. Wat zijn Bachbloesems eigenlijk?

🌱 Bachbloesems zijn anders dan andere medicatie die op emoties werken, omdat ze niets stilleggen en geen 'pleister op de wonde' zijn. Ze werken ondersteunend en energetisch op de emoties.

🌱 Gemaakt op basis van water, zeer kleine hoeveelheid, verdunde alcohol en bloesem- of kruiden extracten en familie uit de homeopathie en kruidengeneeskunde.

🌱Ze halen de scherpe randjes van negatieve emoties en gevoelens zonder emoties af te blokken of te verdoven.

🌱Geen neveneffecten, geven geen slaperig of wazig gevoel, zijn ongevaarlijk voor baby's, dieren, zwangere vrouwen en kunnen geen overdosis geven.

2. Wie heeft Bachbloesems uitgevonden?

Rond 1936 vond Edward Bach, een homeopaat, deze remedie uit omdat hij net als ik er van overtuigd was dat je emotioneel in balans moet zijn om zo ook een gezond lichaam te kunnen hebben. 'Een gezonde geest in een gezond lichaam' zoals ze zeggen. Hij ging opzoek in de natuur en vond zo alle geschikte planten en bloesems. Hij begreep dat deze planten en bloesems effect hadden om de gemoedstoestand van zijn patiënten en werkte de bloesem remedie zo verder uit. Dezelfde bloesems worden ook nu nog gebruikt in de Bachbloesem remedies. Ik werk zelf met de originele Bach bloesems van Edward Bach.

3. Waar kunnen Bachbloesems voor dienen?

Bachbloesems helpen bij elke (negatieve) emotie!

 • jaloezie
 • angst (specifieke of algemene)
 • onrust
 • boosheid
 • verdriet
 • eenzaamheid
 • wanhoop
 • slecht in het vel voelen
 • depressie
 • trauma
 • stress
 • ...

In totaal zijn er wel 38 verschillende Bachbloesemdruppels tegen 38 specifieke negatieve emoties! Doordat ik deze mix bekom ik een unieke samenstelling die volledig op maat is van je huisdier.

4. Zijn Bachbloesems gevaarlijk?

Nee. Bachbloesems zijn van natuurlijke oorsprong en behoren tot de homepathie en kruidengeneeskunde. Het zijn tincturen van planten en bloemen en bevatten een minieme hoeveelheid alcohol om de substantie te kunnen bewaren. Het derde ingrediënt is water. Bachbloesems worden ingezet bij kinderen, zwangere vrouwen, personen die zware medicatie gebruiken, jonge en oudere dieren, gezonde dieren, dieren die medicatie gebruiken... Bachbloesems geven geen neveneffecten. 

5. Werken Bachbloesems écht?

Ja. Ze werken altijd. Elk dier en mens zijn anders en reageren anders op homeopathie en krui dengeneeskunde. Ik heb zelf al ondervonden dat het ene dier na enkele dagen al opmerkelijk verschil toonde en een ander dier pas na enkele weken. Dieren kennen geen placebo, dus zullen je altijd zichtbaar tonen wat voor hen werkt en wat niet.  Je kan steeds échte succes verhalen terug vinden op de homepagina van deze website of op mijn facebookaccount bij 'recensies'. 

Aanbod

Advies & Bachbloesems - €59

1. Je doet je aanvraag hieronder voor advies en Bachbloesems. Vergeet ook je adres niet door te geven.

2. Ik stuur de op maat gemaakte Bachbloesems op en beantwoord je mail met begeleidend advies dat je ondertussen kan toepassen. 

3. Jij kan nog één mail terug sturen met extra vragen en ik beantwoord deze mail. 

-> Dit advies bevat dus 2 mails van jou, 2 antwoord mails van mij en 1 op maat gemaakte Bachbloesem mix

Bachbloesem na advies - €25

Je kan achteraf nog onbeperkt apart flesjes Bachbloesems bestellen. 

Dien hier je aanvraag in :