FAQ

1. Waarvoor kan ik bij Pupia terecht?

Je kan bij Pupia terecht voor voedingsadvies voor je hond en/of kat en om Bachbloesems op maat te laten maken voor jezelf of je huisdier. Onder het knopje 'aanbod' bovenaan de website vind je het meest up to date aanbod!

2. Kan ik ook voor mijn kat terecht?

Jazeker! Ik ben ook geschoold om katten te helpen met voeding, gedrag en Bachbloesems.

3. Wat kosten de diensten?

Je kan alle prijzen vinden onder het knopje 'aanbod', bovenaan deze website. Kies uit het aanbod wat je nodig hebt en wanneer je verder klikt zal je de prijs zien inclusief een woordje uitleg over de dienst zelf.

4. Wat is 'modern holistisch'?

Met modern holistisch bedoel ik twee dingen : Modern wil zeggen dat ik met de meest moderne en recentste visie werk. Holistisch wil zeggen dat ik alles in z'n geheel bekijk. We gaan vanuit alle hoeken bekijken hoe we je dier het best kunnen helpen.  Omgeving, emotie, voeding, beweging... .

5. Heeft Pupia een fysieke praktijk?

Momenteel is er geen fysieke praktijk. Pupia is een online praktijk, dit wil zeggen dat alles online gebeurt. Zowel de consultaties, verslagen alsook de communicatie. Onder andere via Google Meet, WhatsApp en mail. 

6. Wat als ik enkel brok kan voeren? 

Je kan bij mij ook terecht wanneer je enkel brok kan voeren. Soms heb je geen ruimte in de diepvries of de financiële mogelijkheid niet om rauwe voeding te geven. Ook kan het voor sommige dieren zelfs beter zijn om geen rauwe voeding te eten. Dat hangt natuurlijk van het individu af en bekijken we tijdens een consult.

7. Mijn huisdier is ziek, kan ik bij jou terecht?

Enkel en alleen wanneer je éérst naar de dierenarts bent gegaan! Je komt niet rechtstreeks naar mij wanneer je huisdier ziek is. Het is erg belangrijk dat je huisdier eerst door een dierendokter wordt onderzocht. Je mag mij nadien wel de verslagen en bloeduitslagen doormailen. Dan kunnen we daar verder op in gaan.

8. Mijn dierenarst vind dat ik brok moet geven en/of dat Bachbloesems niet werken, wat nu?

Jammer genoeg stoten we af en toe op dierenartsen die enkel en alleen brok willen geven aan hun patiënten en/of niet openstaan voor iets anders dan reguliere medicatie. Dit komt omdat ze nauwelijks voedings- en gedragskennis krijgen in hun opleiding. Daarnaast heb je nog de persoonlijkheid van je dierenarts. Staat hij/zij open voor andere dingen? Of blijft hij/zij stijf staan voor wat ze zélf verkopen? Jij bent nog steeds de eigenaar van jouw huisdier dus jij mag en kan de eindbeslissing maken. Ik sta altijd open voor een open, eerlijke samenwerking en communicatie met je dierenarts!