Shiatsu
Holistische behandelingen voor je hond

Shiatsu behandelingen


Shiatsu, oftewel acupressuur, is een Chinese / Oosterse geneeskunde die nauw verwant is met acupunctuur en zich richt op het natuurlijk helen van het lichaam en het verbeteren van stroom, balans en energie (Qi) in het lichaam.
Tijdens Shiatsu worden de verschillende drukpunten in het lichaam gestimuleerd en werk ik met natuurlijke middelen zoals massage, homeopathie, Bachbloesemtherapie, etherische oliën en voedingsadvies.

Diepe spiermassage
Terug een soepele hond. 


Loopt jouw hond stijf en stram of heeft hij last van zijn gewrichten? Vooral tijdens koude dagen?  

Is jouw hond een sport hond? Doen jullie vaak aan agility of shows?


Het is bewezen dat door regelmatig de spieren te masseren,stretchen en op te warmen, stijfheid en verzuring hier weinig kans krijgen. Door middel van verschillende handtechnieken, etherische oliën, hotstones en moorstempels maak ik je hond terug soepel. Een relaxte hond krijg je er gratis bij.


65€

Acupressuur - Behandeling specifiek probleem

Jouw hond, terug natuurlijk gezond. 

Heeft uw hond (kennel)hoest, een doffe vacht, traanogen, een slechte spijsvertering...? 


In de Shiatsu kijken we niet enkel naar een oplossing voor het probleem, maar ook naar een oplossing voor de basis van het probleem zodat de klachten voor lange termijn wegblijven en niet acuut worden onderdrukt.


Bij ernstige situaties zoals breuken, ernstige bijtwonden, acute allergische reacties, hoge koorts of koliek is het belangrijk om ALTIJD eerst de dierenarts te raadplegen. In deze gevallen kan shiatsu enkel een ondersteunende werking geven aan het genezingsproces.  

€65

Incl.

gratis voedingsadvies

Meer beurten kaarten

Kom voordeliger uit.


Wanneer je kiest voor een van onderstaande meerbeurten-kaarten kan je flexibel switchen tussen de holistische behandelingen. 


3 beurten kaart 

5 beurten kaart€179

€299

"Oby mijn standaard teckeltje ging er naartoe voor een Shiatsu behandeling en vond het zaaaalig! Hij was er direct op zijn gemak en had er het volste vertrouwen in. Hij zat wat stram achteraan, en dat is volledig opgelost. Hij genoot zo hard van de behandeling dat hij bijna ter plekke in slaap viel. Thuis gekomen heeft hij goed gesnurkt. Hij is sedertdien terug speelser en ook zijn gedrag naar andere honden toe is rustiger geworden. Dus zeker een aanrader! " - Tanja DC. 

Adres : DA Praktijk Hendrickx.
Turnhoutsebaan 293
2110 Wijnegem

Ma.-za.
-Op afspraak-