Shiatsu 

Shiatsu behandelingen


Shiatsu, oftewel acupressuur, is een Chinese / Oosterse geneeskunde die zich richt op het natuurlijk helen van het lichaam en het verbeteren van stroom, balans en energie (Qi) in het lichaam.
Tijdens Shiatsu worden de verschillende drukpunten in het lichaam gestimuleerd en werk ik met natuurlijke middelen zoals massage, homeopathie, Bachbloesemtherapie, etherische oliën en voedingsadvies.

Spiermassage

Is uw hond vaak stijf na het trainen/sporten/spelen?
Door regelmatig een spiermassage te krijgen zullen stijfheid en verzuring weinig kans krijgen en worden de spieren uit zichzelf weer soepel.


50€

Behandeling specifiek probleemHeeft uw hond kennelhoest, spier- of gewrichtsproblemen, een verkoudheid ...?


In de Shiatsu kijken we niet enkel naar een oplossing voor het probleem, maar ook naar een oplossing voor de basis van het probleem zodat de klachten effectief wegblijven en niet worden onderdrukt.
Ik kijk naar de gehele hond en zijn situatie en los zo de onderliggende klachten mee op met natuurlijke middelen, zonder medicatie.


-Voor alle honden geschikt-

€60

Incl.

voedingsadvies

"Oby mijn standaard teckeltje ging er naartoe voor een Shiatsu behandeling en vond het zaaaalig! Hij was er direct op zijn gemak en had er het volste vertrouwen in. Hij zat wat stram achteraan, en dat is volledig opgelost. Hij genoot zo hard van de behandeling dat hij bijna ter plekke in slaap viel. Thuis gekomen heeft hij goed gesnurkt. Hij is sedertdien terug speelser en ook zijn gedrag naar andere honden toe is rustiger geworden. Dus zeker een aanrader! " - Tanja DC. 

Adres : DA Praktijk Hendrickx.
Turnhoutsebaan 293
2110 Wijnegem

Ma.-zat.
-Op afspraak-