Dogs with a mission 'boho' halsband (vegan)

Beschrijving

De Sandy Moon & Judy Blue halsbanden van Dog With A Mission (DWAM) zijn 100% vegan. De halsband zijn gemaakt van stoer denim wat extra karakter krijgt naarmate het meer gedragen wordt. De afwerking met een blauw met het felle roze bandje zorgt voor een knalled contrasterend effect, wat helemaal afgemaakt wordt door het vrolijke roze klosje.

- 100% Vegan
- Stoer denim
- Verkrijgbaar in verschillende maten

DWAM
DWAM staat voor prachtige halsbanden en riemen in een eigenzinnige, vrolijke stijl. Deze producten, van Nederlands ontwerp, worden handgemaakt van een stevige kwaliteit en met een fijne pasvorm voor je hond. De keuze is reuze en voor elke hond en baas heeft DWAM iets dat past bij jullie individuele persoonlijkheid en stijl.

Onderhoud
Door de stevige kwaliteit van de materialen blijven de producten van DWAM lang mooi. Een leren buitenkant is eenvoudig te onderhouden met zadelvet en een stoffen buitenzijde met groene zeep. Zwemt je hond graag in de zee? Wij raden dan aan om de leren halsband af te doen omdat leer en zout water geen goede combi zijn. Is de halsband toch in aanraking gekomen met zout water? Spoel de halsband daarna dan even af met kraanwater en laat de halsband op kamertemperatuur drogen, uit de zon. Een nabehandeling met zadelvet of lederbalsem is aan te raden.

Onze stoffen halsbanden kunnen met een nat doekje worden afgenomen. Indien de halsband erg vies is kan hij in een waszakje op een wolwas programma gewassen worden in de wasmachine. Verwijder dan wel het hangertje met schelpjes en een eventueel naamplaatje.

Maten : zie foto's

Kies een variant:

Vanaf 39,95 €
Btw: BE0681889709 // Rekeningn°: BE86 7340 5106 4950