DWAM - Katten Halsband

Merk: DWAM (dogs with a mission)

Beschrijving

Eindelijk! DWAM heeft nu ook een cool poezenhalsbandje gemaakt voor jouw kat! Poezenbandje Coco is van super dun zacht leer en heeft een turquoise binnenkant. Het bandje is verstelbaar. Verkrijgbaar in een maat, 22-27 cm.

Dog With A Mission

Jouw kat is toch ook de mooiste, liefste en meest bijzondere kat van de wereld? Je geeft hem al je liefde en aandacht, het beste voer, en natuurlijk een mooie halsband en riem. Dog with a Mission vindt dat alle katten en honden het beste verdienen en maakt unieke honden- en katten riemen en halsbanden. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw kat of hond.

Tevens gunt Dog with a Mission alle honden en andere dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen wij bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zodat ook honden en andere dieren die het minder getroffen hebben een goed tehuis en liefdevolle verzorging krijgen. Op dit moment doneert Dog with a Mission een maandelijks bedrag aan Stichting Kunuku Kakelvers en aan Stichting Wings for Animals, een initiatief van 4 KLM stewardessen. 

Kies een variant:

35,00 €
Btw: BE0681889709 // Rekeningn°: BE86 7340 5106 4950