Diensten 
Alle holistische diensten bij elkaar

Zowel voor de uitlaatdienst als de shiatsu-therapie begin ik met een kennismakingsgesprek.

- De shiatsu therapie en anti stess-massage bevinden zich in DA Praktijk Hendrickx te Wijnegem.

Het intakegesprek verloopt hier tijdens de eerste consultatie. 


- Bij de hondenwandeling kom ik de eerste maal bij u langs* om kennis te maken met alle baasjes en dieren. Zo kunnen we tegelijk alle praktische zaken bespreken.


* Bij het eerste kennismakingsgesprek bij u thuis worden enkel de kilometervergoeding aangerekend : €0,25/ km > Wijnegem - Uw adres - Wijnegem

NIEUW!

Ik werk vanaf heden samen met gedragstherapeut Indigo Hofmans uit Wijnegem wanneer er gedragsproblemen voordoen bij uw viervoeter :  

Extra (belangrijke) info :
 - Tijdens de uitlaatdienst of verzorging aan huis wordt u op de hoogte gehouden via mail, sms of Whatsapp. Ik verzend u regelmatig foto's/filmpjes van je dieren en stuur een kort verslag over hen. Zo kan u met een gerust hart volgen hoe het met ze gaat.


-  Tijdens elke dienst worden veiligheid en welzijn op de eerste plaats gezet.
Bij ernstige letsels handel ik in het voordeel van het dier. Ik ga onmiddelijk naar de dierenarts en stel u zo snel mogelijk op de hoogte.


-  Pupia vraagt bij elke eerste kennismaking voor de uitlaatdienst of verzorging aan huis om een document te ondertekenen waarin u bevestigt familiaal verzekerd te zijn en dat uw dieren zijn ingeënt. 

-  Pupia vraagt aan de baasjes steeds bereikbaar te zijn tijdens de dienstverlening. 

- Wanneer de afspraak niet kan doorgaan vraagt Pupia steeds voor 48u te verwittigen. Indien u later verwittigt wordt de helft van de prijs aangerekend. Indien u niet verwittigt wordt de volledige prijs aangerekend.