Ik moet dit loslaten...

09-12-2019

Hey lieve hondenvriend! 


Vandaag heb ik een speciale mededeling voor jullie. Eentje waar ik bijna heel 2019 over heb nagedacht. Nu het jaar op z'n einde komt lijkt het me een goed plan om de knoop door te hakken en jullie het te vertellen : Pupia stopt met de uitlaatdienst en dierenverzorging aan huis.

Voordat ik met Pupia begon was ik al een hele tijd actief als hondenwandelaar bij een overkoepelende organisatie. Ik startte later, in 2017, Pupia op louter als uitlaatdienst en dierenverzorging aan huis omdat ik mijn droom om zelfstandige te worden dichterbij zag komen en omdat de dankbaarheid van baasjes en vooral honden (of andere huisdieren) enorm binnenkwam (op een goede manier!). 


Nu zijn we bijna 2020 en ben ik achter de schermen al enorme sprongen vooruit gegaan op vlak van diensten, website, marketing, mindset... Ik heb al zo veel geleerd! Daarbij liep ik ook nog verschillende bijscholingen ivm met dieren en deze hebben mij dan weer bijgestuurd waar nodig en me geleerd wat ik écht wil doen met Pupia. Ondertussen kan je Pupia niet enkel een 'uitlaatdienst' meer noemen. Er zijn zoveel aspecten bij gekomen!
 

Uiteindelijk heb ik voor mezelf eens goed bedacht waar ik het meeste energie van krijg, want dat is natuurlijk waar we voor leven (vind ik). Ik ben te weten gekomen dat ik enorm veel energie krijg van honden beter maken. Mensen beter maken. Honden en mensen gezond en happy laten voelen, allemaal zo natuurlijk mogelijk!

VEEL VERANDERING OP KOMST...


Ik ga me dus vanaf januari 2020 vooral richten op de 'Artrose- en spierpijnbehandelingen' voor jullie hondjes. 

Je kan me vanaf januari 2020 ook enkele uren vinden bij dierenarts Hendrickx in Wijnegem! Ik ga haar helpen in de praktijk, dierenvoeding verkopen en assisteren.

EN....

Je kan vanaf 2020 ook bij mij terecht voor jezelf! Vanaf december ben ik ook te vinden in Wijnegem om massages te geven voor mensen (meer info hierover volgt nog). 

Zoals je leest : veel verandering op komst. Je kan het je dan waarschijnlijk ook voorstellen dat ik niet meer de nodige flexibiliteit die ik altijd had kan beloven aan mijn wandelhondjes. Daarom zal ik het glas op 31/12/2019 om 23:59u heffen op al mijn lieve (wandel)klanten, toekomstige klanten, éénmalige klanten, vaste klanten, al hun lieve honden, ondeugende honden en andere huisdieren. En zeg ik DANK U om voor Pupia te kiezen, telkens opnieuw, danku om mij mee te sturen.
Ik hoop jullie snel te zien voor een Pupia- honden behandeling of voor een deugddoende massage voor jezelf. 


Lieve groetjes en pootjes,
Pia

PS. Wandelklanten met nog overige beurten op hun kaarten mogen deze uiteraard nog opgebruiken. Er kunnen daarna geen nieuwe wandelkaarten meer besteld worden.


CHECK HIER MIJN 2e ONDERNEMING 'QI' WAAR IK RELAXBEHANDELINGEN (VOOR MENSEN) GEEF :

Btw: BE0681889709 // Rekeningn°: BE86 7340 5106 4950