Elk jaar doet Pupia mee met de Warmste week. Ik zamel geld in voor een goed dieren-doel en verkoop hiervoor zelfgebakken hondenkoekjes. 

Dit was het goede doel van vorig jaar :

STEUN ZWERFKATJES WIJNEGEM
Pupia doet mee aan De Warmste Week 2020 🔥!

Vanaf 1 november-24 december 2020 kan je bij mij een zakje versgebakken, healthy* hondenkoekjes kopen aan 5€.

Tonijn, kip, fruit of groenten : Welke smaak verkiest jouw hond?

Dit jaar zet ik Zwerfkatjes Wijnegem in de kijker! 

Zij zetten zich in voor zwerf- en vermiste katjes in Wijnegem. Ze willen het harde leven van zwerfkatjes dragelijker maken door hen te voorzien van beschutting, verzorging en indien mogelijk (idealiter) een nieuwe thuis. Daarnaast staan zij dag en nacht klaar om ongeruste baasjes te helpen bij hun zoektocht naar hun vermiste katje. Meer uitleg over hun exacte werking post ik nog! 

WAT GA IK DOEN EN WAT KAN JIJ DOEN?

Ik verkoop zoals vorig jaar vanaf 1 november tem 24 december healthy hondenkoekjes naar smaak van je hond (kip, fruit of tonijn). Deze goedgevulde zakjes kan jij aankopen voor je eigen of andermans hond en kosten €5. 

Je kan ook donaties geven :
- Kattenspullen : Heb je nog kattenspullen op overschot of heb je onlangs je katje moeten afgeven? Iets waar jou katje op uitgekeken is of heel zijn/haar leven mee heeft gespeeld kan erg leuk zijn voor de opgevangen katjes.
- Medisch materiaal : Verband, alcohol, ontsmetting, medicatie, shampoo, ontvlooiing,.... Alles wat je voor katjes kan gebruiken is welkom!
- Geld donatie Zwerfkatjes Wijnegem : Wil je graag gewoon rechtstreeks een bedrag storten voor dit geweldige initiatief? Dat kan, op BE80 9733 8277 6077

WIL JIJ GRAAG HELPEN? STUUR MIJ EEN BERICHT VIA FACEBOOK OF MAIL MIJ VIA INFO@PUPIA.BE ! 

🔥

Groetjes & pootjes! Pia - Pupia
* 100% natuurlijk, 100% met liefde gemaakt. 

Meer informatie over Zwerfkatjes Wijnegem vind je via onderstaande knop : 


WAT IS EEN ZWERFKAT?

1. Een zwerfkat is geen 'wilde' kat. De 'wilde kat' leeft in de natuur en is de voorvader van onze tamme huiskatjes. De wilde kat leeft ver weg van de mens en zal zich nauwelijks laten zien. 

2. Een zwerfkat = straatkat en is een kat zonder baasje en huis. Ze leven zelfstandig - vaak zonder dat er menselijke hulp wordt geboden - en voorzien hun eigen voeding, slaapplek, voortplanting... .Ze zijn vaak niet gechipt en gesteriliseerd/gecastreerd en kunnen er soms onverzorgd en mager uitzien. 

De straatkat leeft in tegenstelling tot de wilde kat dichtbij de mens. Vaak op ietwat verlaten plekken maar meestal wel waar er makkelijk (menselijke) eetgelegenheid is. 

WAT ALS ER EEN ZWERFKAT IN JE BUURT ZIT?

1. Contacteer Zwerfkatjes Wijnegem , zij komen de zwerfkat(ten) vangen (op een diervriendelijke manier!).

2. De katjes worden naar ons gebracht en daar gecheckt op : chip, sterilisatie/castratie, leukose en kattenaids. Hebben ze geen chip? Dan krijgen ze er een. Ook wanneer ze niet gesteriliseerd of gecastreerd zijn brengt wij dit in orde. 

3. Wanneer de kat sociaal (genoeg) gedrag vertoont wordt deze naar een opvang gezin gebracht en op die manier klaargestoomd voor eventuele adoptie. Indien de kat absoluut geen sociaal gedrag vertoont wordt ze terug gezet en wordt er een schuilhok en eten in de buurt gezet. Het doel is altijd de katjes van straat te halen dus alle instanties proberen de katjes zo goed mogelijk te plaatsen.

4. Wanneer een katje positief test op leukose of aids wordt deze naar een speciale opvang gebracht voor katjes met deze ziekte.