Bachbloesems

Bachbloesems op maat van je huisdier

šŸŒ±Bachbloesems zijn onttrekkingen van planten en bloesems en behoren tot de fyto therapie oftewel de kruidengeneeskunde.
šŸŒ±Ze zorgen ervoor dat de scherpe randen van negatieve emoties en gevoelens worden verwijderd. Dit op een zachte en natuurlijke manier.
šŸŒ±Tijdens het nemen van een Bachbloesemmix hoef je geen angst te hebben voor bijwerkingen. Deze zijn zo goed als onbestaande. De mix kan ook ingenomen worden in combinatie met medicatie en door zwangere honden.
šŸŒ±Ik werk zelf met de orginele Bachbloesems van homeopaat Edward Bach - die als eerste met deze remedie kwam rond 1930.

Het is bewezen dat een negatieve emotionele staat zich uiteindelijk uit in lichamelijke klachten.

  • Bachbloesems zijn anders dan andere medicatie die op emoties werken.
  • Gemaakt op basis van water, alcohol en bloesem- of kruiden extracten. 
  • Geen neveneffecten, geven geen slaperig of wazig gevoel, zijn ongevaarlijk voor baby's, dieren, zwangere vrouwen en kunnen geen overdosis geven. 
  • Ze werken ondersteunend en energetisch op de emoties 
  • Ze halen de scherpe kantjes van de negatieve emotie af in plaats van deze te blokkeren of af te remmen.

Waar kunnen Bachbloesems voor dienen?

Bachbloesems kunnen voor alle negatieve emoties dienen! 
Denk aan : jaloezie, angst, boosheid, verdriet, eenzaamheid, wanhoop, slecht in het vel voelen, depressie, trauma... 
In totaal zijn er wel 38 verschillende bloesemdruppels tegen 38 specifieke negatieve emoties! Door deze te mixen bekom je een unieke samenstelling die kan dienen voor jezelf of je huisdier. 

Ik werk zelf met de originele Bach bloesems van Edward Bach :

Bachbloesems oftewel de Bachremedie : Rond 1936 vond Edward Bach, een homeopaat, deze remedie uit omdat hij net als ik er van overtuigd was dat je emotioneel in balans moet zijn om zo ook een gezond lichaam te kunnen hebben. 'Een gezonde geest in een gezond lichaam' zoals ze zeggen. Hij ging opzoek in de natuur en vond zo alle geschikte planten en bloesems. Hij begreep dat deze planten en bloesems effect hadden om de gemoedstoestand van zijn patiĆ«nten en werkte de bloesem remedie zo verder uit. Dezelfde bloesems worden ook nu nog gebruikt in de Bachbloesem remedies. 

PRIJSLIJST

PUPIA'S BACHBLOESEM MIX
šŸŒ±Bachbloesemmix op maat van jouw hond.

De Bachbloesem mixen worden  op maat gemaakt voor jou en je huisdier. Ik vraag je steeds het verhaal te doen via mail zodat ik een goed inzicht van de situatie krijg. 

De Bachbloesems kunnen gemaakt worden voor hond, kat en jezelf!


Dien hier je aanvraag in : 

ā‚¬25,00

Prijzen zijn exclusief verzendkosten van ā‚¬6,40. 

Je kan de Bachbloesem mixen steeds gratis ophalen in 2110 Wijnegem op afspraak.

Btw: BE0681889709