BACHBLOESEMS

Bachbloesems oftewel de Bachremedie : Rond 1936 vond Edward Bach -homeopaat- deze remedie uit omdat hij net als ik er van overtuigd was dat je emotioneel in balans moet zijn om zo ook een gezond lichaam te kunnen hebben. 'Een gezonde geest in een gezond lichaam' zoals ze wel eens zeggen.

Het is bewezen dat een negatieve emotionele staat zich uiteindelijk uit in lichamelijke klachten.

Bachbloesems zijn anders dan andere medicatie die op emoties werken. Dit omdat deze druppels - die je via de mond of in een glas water, thee of koffie inneemt - zijn gemaakt op basis van water, alcohol en bloesem- of kruiden extracten. 

Ze geven geen neveneffecten, geven geen slaperig of wazig gevoel, zijn ongevaarlijk voor baby's, dieren, zwangere vrouwen en kunnen geen overdosis geven. 


Ze werken ondersteunend en energetisch op de emoties en halen de scherpe kantjes van de negatieve emotie af in plaats van deze te blokkeren of af te remmen.

Jouw unieke Bachbloesemmix
(Voor hond, kat of mens)


€20 excl verzendkosten

Waar kunnen Bachbloesems voor dienen?

Hond/Kat : stress - onzekerheid - jaloezie - angst - agressie - verdriet - rouwen - ...

Mens : burnout - piekeren - stress - onzekerheid - jaloezie - angst - agressie - verdriet - rouwen - boosheid...

In totaal zijn er wel 38 verschillende bloesemdruppels tegen 38 specifieke negatieve emoties!

Ik werk zelf met de originele Bach bloesems van Edward Bach en maak gepersonaliseerde mixen voor hond/kat en mens. 


Jouw persoonlijke en unieke Bachbloesem mix kan u verkrijgen op aanvraag via mail of telefoon en afhalen in de DA praktijk Hendrickx te Wijnegem. De mix kan ook opgestuurd worden per post, hiervoor zullen verzendkosten worden aangerekend.