BACHBLOESEMS

Bachbloesems oftewel de Bachremedie : Rond 1936 vond Edward Bach -homeopaat- deze remedie uit omdat hij net als ik er van overtuigd was dat je emotioneel in balans moet zijn om zo ook een gezond lichaam te kunnen hebben. 'Een gezonde geest in een gezond lichaam' zoals ze wel eens zeggen.

Het is bewezen dat een negatieve emotionele staat zich uiteindelijk uit in lichamelijke klachten.

Bachbloesems zijn anders dan andere medicatie die op emoties werken. Dit omdat deze druppels -die je via de mond of in een glas water, thee of koffie inneemt- zijn gemaakt op basis van water, alcohol en bloesem- of kruiden extracten. Ze geven geen neveneffecten, zijn ongevaarlijk voor baby's, dieren, zwangere vrouwen en kunnen geen overdosis geven.
Ze werken ondersteunend en energetisch op de emoties en geven een positieve draai aan de negatieve emotie ipv de negatieve emotie te blokkeren of af te remmen.

Unieke Bachbloesemmix


€10

Waar kunnen Bachbloesems voor dienen?

Hond/Kat : stress - onzekerheid - jaloezie - angst - agressie - verdriet - rouwen - ...

Mens : burnout - piekeren - stress - onzekerheid - jaloezie - angst - agressie - verdriet - rouwen - boosheid...

In totaal zijn er wel 38 verschillende bloesemdruppels tegen 38 specifieke negatieve emoties!

Ik werk zelf met de originele Bach bloesems van Edward Bach en maak gepersonaliseerde mixen voor hond/kat en baas.


Een persoonlijke, unieke Bachbloesem mix kan u verkrijgen op aanvraag en afhalen in de DA praktijk Hendrickx te Wijnegem. De mix kan ook opgestuurd worden per post, hiervoor zullen verzendkosten worden aangerekend.